Екстра Нина: Сега обръщам много повече внимание на себе си

07.05.2020 16:53 | Видян 1394 пъти

Екстра Нина: Сега обръщам много повече внимание на себе си

Карантината завари Екстра Нина в турския мегаполис Истанбул, където тя и досега спазва разпоредбите за социална изолация. Певицата се е посветила каузата да са самоусъвършенства и да обогатява светогледа си.

“Сега обръщам много повече внимание на себе си, прочиствам организма си, уча нови песни, гледам филми. Новата ми страст са езиците и след турския съм се насочила към арабския език. Страшно съм впечатлена от красотата на изговора и използвам всеки миг да уча нови думи и изрази. Мечта ми е след това да уча и испански, и италиански…” – разказва тя.

Звездата на „Пайнер“ не крие, че пътешествията й липсват в този момент. На 16 март тя е имала покана за концертно участие във Великобритания, но ситуацията, свързана с Covid-19 е осуетила това пътуване. Независимо от трудностите, изпълнителката все пак вижда светлина.

“Човек винаги намира какво да прави, когато е вкъщи. Така останах насаме – само аз и Бог… Невероятно е чувството на смирение в душата и очакване на новото бъдеще“ – категорична е тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !