100 Кила се събра с Вальо Кита за новия хит Chi-Che Rich

04.05.2020 15:40 | Видян 1583 пъти

100 Кила се събра с Вальо Кита за новия хит Chi-Che Rich

Рапърът 100 Кила качи феновете в машината на времето и ги върне в годините, когато покоряваше и представяше варненската хип-хоп сцена, като се събра със стария си колега и музикален авер от морската столица Вальо Кита.

Двамата сътвориха чисто новото парче Chi-Che Rich, което направи своята премиера вчера и вече е превъртяно 35 000 пъти в YouTube – резултат, който го качва на 12 място в чарта „Набиращи популярност“.

„05:20 е времетраенето на новата ми песен“, написа в инстаграм профила си Явор Янакиев – 100 Кила и добави „Вальо Кита и Сянката са замесени в тази композиция от звук, текст, глас и светлина. Поздрав за хората, които искаха и чакаха това звучене!! Дано Ви прави компания, приятели. Благодаря на Светльо Къслев и Росен Стоев за професионализма и разбира се приятелското отношение през годините.

В тази песен са събрани имена от “Гумени Глави” и “Квартални братя”

до Ню скуула - Светлин и Росен! :) Благодаря бойз“. Парчето е качено само като аудио и все още не се е сдобило с видео, но феновете на изпълнителя го заляха с коментари в един и същ дух: „Килата се върна, майка!“, “Това е старият 100 Кила“ и „Върна ни в 2002 г.“

Песента наистина носи олдскул свученето, за което основен принос има музиката на Вальо Кита, а лириката е дело на Явор и Сянката, който отново преплита социална тематика с купоннджийски рефрен за парти в клуба с хубави момичета.

Източник: Монитор
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !