Две години след развода Саня и Ники се събраха

30.04.2020 13:21 | Видян 2681 пъти

Две години след развода Саня и Ники се събраха

Популярният актьор и режисьор Ники Илиев и бившата му съпруга Саня Борисова се отново заедно, написа вестник "Телеграф" в днешния си брой.

Това подсказва последният споделен фотос на 37-годишната видинчанка в социалната платформа Инстаграм. На него тя позира с домашния любимец на Ники, като по всичко личи, че кадърът е направен от самия него.

Момент
Създателят на „Живи легенди“ неведнъж е споделял, че кучето, което гледа, е най-добрият му приятел. В уебпространството Саня сподели снимка именно с домашния любимец на екссъпруга си, което допълни със сантиментален текст. „Освен, че искам да споделя с вас момент от разходката ми с Анджи – нещо, което сега ценя повече от всякога, сме подготвили нещо приятно за вас“, пише Борисова, предизвиквайки последователите си в онлайн игра с награди. Мнозина разпознаха кучето на Ники, пък и актрисата сама потвърди подозренията, пишейки името му като коментар. Затова, че отношенията им са потръгнали след злополучния развод, загатна нежната половинка в началото на тази година. През януари тя пусна и няколко мили коментари под снимките на Илиев, част от които с емотикони сърца.

Афера
Всъщност синът на Бойко Илиев никога не е коментирал по негативен начин раздялата им, винаги е акцентирал на любовта и добрите си намерения към Саня, пожелавайки й щастие. След нея той не се впусна в нито една романтична авантюра. Имаше слухове за връзката му с актрисата Даяна Ханджиева, но пред „Телеграф“ тя отрече да са имали афера.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !