Обвинения към Бил Гейтс за смъртоносни ваксини и диктатура над здравни системи

29.04.2020 10:07 | Видян 2626 пъти

Обвинения към Бил Гейтс за смъртоносни ваксини и диктатура над здравни системи

Знаковият американски радиоводещ и племенник на убития американски президент Джон Ф. Кенеди - Робърт Кенеди обвини Бил Гейтс, че възнамерява да установи диктатура над световните здравни системи чрез „стратегическа филантропия, която храни фармацевтичния бизнес, собственост на Гейтс“.

X На сайта на нетърговската организация Сhildren’s Health Defense Робърт Кенеди-младши публикува статията “Глобалистката програма за ваксиниране на Гейтс: Вариантът за задължителната ваксинация със сигурни печалби”. Кенеди пише, че ваксините, разработени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са причинили смъртта на много хора по света.

"Индийските лекари обвиняват Гейтс, който пое контрола на Националната техническа консултативна група на Индия по имунизацията (NTAGI), в унищожителна епидемия от остър детски паралич, парализираща 490 хиляди деца, повече от очакваното през 2000-2017 г.

През 2017 г. правителството на Индия отмени програмата за ваксинация на Гейтс. Разследванията на правителството на Индия показват, че лекарите, финансирани от Гейтс, са принуждавали селските момичета да се ваксинират, сплашвали са родителите им, фалшифицирали са формуляри за съгласие и са отказвали медицинска помощ... ", твърди Кенеди и добавя, че делото срещу Гейтс било висящо във Върховния съд на Индия. * Припомняме, че срещу Гейтс не е имало дело в Индия.

Там имаше шумен случай заради здравната организация PATH (Program for Appropriate Technology in Health) - заради проучване от 2009 година в Индия, с което да установи може ли да бъдат намалени инфекциите от човешки папиломен вирус чрез ваксинация. Стартирано е разследване, след като умират 7 момичета, но разследващите доказват, че смъртта им няма нищо общо с ваксините - първото момиче се удавило, второто е починало от ухапване на змия, други две са се самоубили, петото умира от усложнения след малария, шестото е починало заради треска, а седмото е получило аневризъм.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !