Дара прецаква Фики в Капките

28.04.2020 17:55 | Видян 883 пъти

Дара прецаква Фики в Капките

Дара е на път да дръпне килимчето под краката на Фики Стораро в шоуто „Като две капки вода” по Нова тв.

Младата певица бавно, но сигурно, отнема предимството на своя колега, на когото доскоро се приписваха най-големи шансове за победа в предаването.

До финалите на „Капките” има още цял месец и се очаква това време да бъде оползотворено най-добре от най-младата участничка в шоуто – любимката на тийнейджърите Дара. На последния лайв стана очевидна тенденцията тя бавно, но сигурно да отмъква в своя полза гласовете на публиката. Най-ощетен от това е най-големият ѝ опонент в битката за първото място – Фики Стораро.

Звездата на „Пайнер” влезе с летящ старт в шоуто. Още първата вечер той бе провъзгласен за голямата изненада на „Капките” този сезон. С имитация на Стиви Уондър, който се оказа негов идол от детските години, младият певец спечели огромна фенска маса не само сред традиционната си публика, но и сред хората, които досега не са му обръщали внимание, защото не харесват стила музика, в който се изявява. Няколко седмици по-късно обаче резултатите от класирането в шоуто показват, че Фики започва да отстъпва пред напористата Дара. Макар все още двамата да се гонят, разменяйки си непрекъснато първото и второто място, талантливата варненка вече се очертава като най-силният претендент за победата.

Дара и Фики са дръпнали толкова напред във временното класиране на шоуто, че вече никой не се съмнява, че именно те двамата ще останат на сцената до края на „Капките”. Единствената неизвестна за момента е кой ще се класира първи и кой ще остане втори.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ивайло Захариев иска църковен развод,...

Ивайло Захариев, чието семейство се разпадна преди около...

Първата в света електроцентрала за...

Hanwha Energy съобщи, че е завършила първата в света...

Няма коментари към тази новина !

*}