Димитър Маринов специален гост на 10-тия ЧРД на СкандаУ

27.04.2020 11:07 | Видян 1345 пъти

Димитър Маринов специален гост на 10-тия ЧРД на СкандаУ

Българският актьор Димитър Маринов, който ни накара да се гордеем преди година, като развя националният флаг на сцената на наградите „Оскар“, ще е специален гост на празника по случай 10-ия рожден ден на група СкандаУ.

Звездата от „Зелената книга“ и Йонислав Йотов-Тото от бандата в момента дриблират с музикални превъплъщения в риалити шоуто „Като две капки вода“. Именно от предаването стартира и приятелството между Маринов и Тото и Лъчезар Евтимов от СкандаУ.

Екранният виолончелист Олег ще е само един от специалните гости на юбилейния празник на изпълнителите на „Хайвера“. Освен Маринов, рождения ден ще уважат още Кристиан Танев, Веси Бонева, Лео, Играта, Вензи, Павел Колев и др.

Тон за песен по повода всички те ще дададт на онлайн концерт навръх Гергьовден. Изпълненията ще бъдат със специалното участие на музикалния продуцент Светлин Къслев (клавишни, саксофон, кларинет, програминг), Николай Тошев (барабани), Радослав Славчев (бас), Щерион Пилидов (китара) и Иван Йорданов (китара).

Онлайн концертът ще се излъчва на живо във Фейсбук, YouTube и Инстаграм безплатно. Всеки, който желае да подкрепи СкандаУ и екипа им може да го направи, като изпрати смс с текст SKANDAU на номер 1978 на цена от 4,80 лв.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !