Джако си падал по Хали Бери

23.04.2020 17:10 | Видян 1627 пъти

Джако си падал по Хали Бери

Американският музикант, продуцент и импресарио Кенет Едмъндс, известен като Бейбифейс, съобщи, че Майкъл Джексън, с когото е работил, бил фен на актрисата и носителка на „Оскар“ Хали Бери.

62-годишният Бейбифейс направи това неочаквано изявление – лайв в Instagram. „Разговор за Майкъл Джексън ми напомни една история, истинска история. Веднъж Майкъл ми позвъни и ме попита: „Ти знаеш ли коя е Хали Бери?“ Отговорих, че знам. И той помоли: „Можеш ли да ми направиш услуга? Искам да ѝ позвъня, за да я поканя на среща“. Наложи се да се свържа с агента, с нейния агент, защото аз нямах телефона на Хали Бери“, споделя продуцентът по време на разговор с Тед Райли.

Бейбифейс успял да се свърже с актрисата, но какво тя конкретно му отговорила, той не можел да си спомни. За да предаде приблизително смисъла на разговора, използва цитат на Бери от филма с нейно участие „Бумеранг“: „Какво знаеш за любовта? Какво изобщо си мислиш, че знаеш за любовта?“

До този момент актрисата не е коментирала неочакваното признание. Неотдавна актрисата призна, че винаги е обичала да е във връзка, но след развода с Оливие Мартинес решила да посвети време на себе си и открила, че се чувства прекрасно.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !