Ан Хатауей спечели #PillowChallenge

23.04.2020 16:05 | Видян 1720 пъти

Ан Хатауей спечели #PillowChallenge

Всички можем да прекратим опитите си за #PillowChallenge, защото Ан Хатауей вече го спечели. Предизвикателството, тръгнало от социалната мрежа TikTok, се изразява в това дамите, които вече няколко седмици седят у дома, да бъдат креативни и да си направят рокля от възглавница.

Първоначално модата се разпространяваше единствено и само между потребителите на TikTok, но бързо се премести и в други социални мрежи. Разбира се, звездите не закъсняха и също започнаха да публикуват снимки, на които носят само възглавница върху тялото си. Сред известните личности, които участваха, бяха Хали Бери, Тори Спелинг и Трейси Елис Рос.

Признаваме, че опитите им са доста добри, но няма как да се мерят с този на Ан Хатауей. Актрисата направо ни удари в земята със своята снимка и в същото време ни върна назад в миналото. Звездата носеше не една, не две, а цели три възглавници, подредени като огромна вечерна рокля.

Вдъхновението за визията идва от героинята ѝ Миа Термополис от поредицата “Дневниците на принцесата“. За да бъде още по-автентичен образът, Хатауей добави и големи слънчеви очила и слушалки за музика. Косата ѝ е прилежно прибрана на опашка, а усмивката ѝ е до уши.

Разбира се, описанието под снимката, също беше свързано с филмите. “Кралицата никога не закъснява. Другите просто са подранили“, пише актрисата. Това е реплика на колежката ѝ Джули Андрюс, която играе кралица Кларис Реналди и е баба на Миа.

Коментарите под снимката на Хатауей не закъсняха и много от феновете ѝ отбелязаха, че тя изглежда чудесно след раждането на второто си дете. Актрисата все още не е потвърдила новината, но папараци успяха да я уловят с бебешко столче за кола по време на семейна разходка в Кънектикът в средата на декември.

Ан Хатауей и съпругът й Адам Шулман се женят през 2012 година, а през 2016 на бял свят се появява и първото им дете – Джонатан.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !