Защо Брус Уилис се изолира с Деми Мур, а не със съпругата си?

23.04.2020 12:30 | Видян 1540 пъти

Защо Брус Уилис се изолира с Деми Мур, а не със съпругата си?

Талула, една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур, даде обяснение за това защо родителите й в момента живеят заедно.

Брус, Деми и трите им дъщери Румър, Талула и Скаут са под карантина заедно.

Причината Брус да не е с настоящото си семейство е затрудненото пътуване.

“Втората ми майка беше с малката ми сестра, която предстои да стане на 6, в парка. Там тя си убоде крака на игла, наложи се да изчакат резултатите й от тестовете, а междувременно наложиха забрана за пътувания и беше най-разумно те да останат в Ел Ей”, разказа Талула в подкаст.

Така Брус решава да прекара изолацията с другите си три дъщери и с Деми. “Много е странно след толкова години всички да бъдем заедно, в къщата, в която мама и татко ни отгледаха като деца”, каза още Талула, чийто родители се разведоха през 2000-та година.

“Те са толкова сладки, старомодни родители, които навремето избраха да живеят в тази къща в Айдахо, за да можем да растем далече от лудницата на Ел Ей”, с удоволствие разказва Талула. “Таймингът е божествен, този шанс точно сега да прекараме цялото това време заедно тук”, добавя тя.

Междувременно съпругата на Брус Уилис Ема е сама в Лос Анджелис със своите две дъщери от актьора – Мейбъл (8) и Евелин (5). Да се надяваме, че дистанцията няма да разклати връзката между съпрузите! Още повече предвид факта, че Брус и Деми са добри приятели от много години и вероятно Ема е имала време да приеме близките му отношения с бившата му жена.

Източник: Мissbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !