Пророчествата на Нострадамус в нова светлина

22.04.2020 14:19 | Видян 857 пъти

Пророчествата на Нострадамус в нова светлина

На 16-ти май HISTORY2 кани своите зрители на пътешествие през завладяващия и динамичен живот на Нострадамус – френски пророк от XVI век, за който се смята, че е предвидил някои от бедствията и ключовите събития от съвременната епоха, в която живеем.

Документалният филм „Nostradamus Effect“ в 19:00 ч. деконструира пророчествата на Нострадамус, както и тези от Библията, митологията, йероглифите и други древни текстове, за да се идентифицират връзките между древните предсказания и събитията от наши дни. В 21.15 ч. очаквайте „Нострадамус: Пророчества за 21 век“ - този документален филм представя образа на Нострадамус в съвършено нова светлина. Новият иновативен анализ ни дава възможност най-найкрая да разбием неговия криптиран код. Откритата истина е, че Нострадамус може наистина да е притежавал специална дарба, която е направила предсказанията му толкова точни, но това е дарба, до която всички ние можем да имаме достъп. И, разбира се, въпросът е, ако той е бил прав за толкова много неща в миналото, какво ни очаква в бъдеще? От 6 май по същия тв канал, всяка сряда зрителите ще гледат сериала „Deep Sea Salvage“.

 На кого се обаждате, когато хиляди тонове метал на дълбочина над 100 фута във водата заплашват, че ще унищожат околната среда, ако не бъдат премахнати незабавно? Семейство Бисо от Луизиана е отговорът на този въпрос в продължение на повече от век, трупайки дълга история на опит в изпълнение на невероятно опасното и изискващо висока техническа подготовка задължение за изравяне и отстраняване на металните отпадъци от морското дъно и спасяване на морето. За всяка мисия семейство Бисо събира екип от инженери, водолази и експерти, за да разрешат на пръв поглед невъзможен проблем. Изтегляне на парче срутен мост от река, издигане на карго кораб от подводния му гроб, взривяване на морското дъно за изваждане на газопроводи – Бисо и техният екип не просто използват технология, за да изпълнят своите задачи, те често я измислят, докато отиват към поредната си дълбокоморска инженерна задача и прилагат невероятни иновационни техники в своите спасителни подводни мисии.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !