По празниците с Кичка Бодурова

27.04.2009 12:15 | Видян 4502 пъти | Гласували 1

По празниците с Кичка Бодурова

Ден преди Гергьовден, на 05 май,  bTV ще излъчи шоу-спектакъла "Мечта" на Кичка Бодурова, който през декември миналата година взриви зала 1 на НДК.

От 12.30ч. на обяд певицата ще представи някой от най-големите си хитове като "Сурова нежност", "Пея за всички приятели", "Вечно жива", "Най-красивите очи", "Море", "Големият час", "Котва в сърцето". Кичка ще изпълни и някой от най-новите си песни като  "Защо за мене няма", която представи премиерно в "Шоуто на Азис", "Помниш ли, море", с която спечели наградата на публиката на "Бургас и морето" 2008 и най-новата й песен, "Аз мечтая", която е създадена специално за шоу-спектакъла. В рецитала са включени още песни като "Карнавал", "Хей, небе", "Морска приказка", "Все едно ми е вече", "Хубаво е с тебе", "Аз и болката", "Пак се съмна" и "Защо ли виното горчи?". Ще бъде излъчен и рецитала на гост-изпълнителя от Гърция, Василис Калусис, който е работил с Кичка в родината си и във Вегас.

През юни ще излезе и DVD с шоу-спектакъла. Това е втория самостоятелен концерт на Кичка Бодурова в НДК след юбилейния й, който се проведе навъх рождения й ден - 29.11. през 2006г. И двата концерта са с продадени билети 10 дни преди премиерата и са с едни от най-високите рейтинги при излъчването си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !