Серхио, специалното дете на Силвестър Сталоун

21.04.2020 14:58 | Видян 3204 пъти

Серхио, специалното дете на Силвестър Сталоун

Малко хора знаят, че красивите дъщери София, Систин и Скарлет не са всички деца в голямото семейство на Силвестър Сталоун. Първата съпруга на Слай Саша Цак го дари с двама синове, които му донесоха невъобразими страдания.

Най-големият, Сейдж, тръгна по стъпките на баща си. Той участва във филма „Роки 5“, след което последваха още десетина роли. През 2012 година обаче, едва на 36 години, той бе открит мъртъв в жилището си в Лос Анджелис. Най-вероятно смъртта му се дължи на сърдечен удар.

Серхио е роден през 1979 г. Той расте сдържан и мълчалив, не общувал с брат си и родителите си. Лекарите му поставят диагноза аутизъм.

В началото семейството не иска да повярва и смятат, че е грешка. Още повече, че Силвестър също е бил диагностициран с аутизъм, след като акушерка е повредила лицевия му нерв.

Уви, по-нататъшните изследвания потвърждават аутизъм. Слай и съпругата му осигуряват на сина си помощта на най-добрите специалисти.

„Няма силна връзка като баща и син между нас. С такова дете не можеш да мислиш само за себе си. Не можете да го принудите да живее във вашия свят, така че мога само да се адаптирам към неговия“, казва актьорът в интервю.

Силвестър и Саша се развеждат, като Серхио остава при майка си. Но Сталоун не изоставя сина си и продължава да финансира лечението му.

Дори в двора на момчето създава изкуствен поток, защото синът му обича звука на бълбукаща вода.

Сега Серхио е на 40 години, няма собствено семейство и живее с майка си.

73-годишният актьор защитава сина си от прекомерно внимание на пресата и му позволява да живее в собствения си свят. Двамата имат изградена близост, макар Слай да знае, че никога няма да бъде бащата в обичайния смисъл на думата.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !