Веси Бонева: За изолацията, музиката и Великден, когато не ядеш месо

17.04.2020 09:54 | Видян 3548 пъти

Веси Бонева: За изолацията, музиката и Великден, когато не ядеш месо

Тя е млада, красива и много талантлива. Занимава се с музика от 5-годишна и през годините печели награди от редица конкурси и фестивали. Обича да пее, рисува и води здравословен начин на живот. Тя е Веси Бонева и днес ще отпразнува своя 32-и рожден ден под звуците на няколко музикални инструмента, сред които барабани, гайда и китара.
Споделеността – най-големият подарък за певицата

Вчера изпълнителката направи първия си онлайн концерт. Тя пя за своите фенове чрез специална live stream връзка, а заедно с нея бяха и  колегите ѝ Светлин Къслев, Стойо Стоев, Щерион Пилидов, Радослав Славчев и Деян Илиев. Разбира се, всички ще са на разстояние един от друг, за да бъдат спазени препоръките на оперативния щаб заради коронавируса.

„По време на изолация ние музикантите изпитваме истинска липса на контакт с нашата публика и фенове. Именно заради това реших да споделя този свой личен празник с едни от най-близките ми хора и музиканти, на една сцена, на която ще изпълним само авторска музика. Така ще подаря на себе си най-големия подарък – споделеността, било то и онлайн“, обяснява Веси. Тя е един от многото родни изпълнители, които агитират хората да слушат и подкрепят качествената българска музика.

Изолацията – време за нова музика и любов

Певицата отбелязва, че откакто са се самоизолирали #ОтговорниВкъщи, тя и приятелят ѝ Явор Велчев – Яви, не спират да творят. В момента двамата записват най-новата ѝ песен, написана и продуцирана от музиканта. Ще снимат и клип, а когато имат възможност – ще пеят и свирят заедно, за да забавляват феновете си в социалните мрежи.

„Първоначално бяхме в изолация в родния му град Бургас, който обичам от цялото си сърце. Там имахме доста творчески проекти заедно“, споделя още Бонева. По думите ѝ, ако бе останала сама у дома, едва ли щеше да е толкова творчески настроена, а по-скоро би се отдала на медитация и спане по цял ден.

„Със сигурност нямаше да се чувствам добре сама, прекалено социална личност съм и не обичам да се затварям за дълго време... По-хубав подарък от това, че сме заедно и че се подкрепяме – няма!“, казва още тя.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !