Внучката на Илиана Раева стана на 1 месец

16.04.2020 17:42 | Видян 1816 пъти

Внучката на Илиана Раева стана на 1 месец

Втората внучка на Илиана Раева – Емили, стана на 1 месец. По този повод щастливата баба показа лицето на бебето във Facebook. До момента неговата майка – Виолета Сиракова, го криеше.

„Нежност и красота! Обичам те!“, написа тя към снимката.

Много от последователите на президента на Българската федерация по художествена гимнастика я поздравиха и пожелаха на внучето ѝ много здраве и безгрижно детство.

„Моля да бъда извинена, че не съм в състояние да отговоря на всички, дори и само с палец, но се оказа, че временната ми нова професия (Пепеляшка) не ми позволява да се застоявам много в любимата социална мрежа. Сериозно съм развихрила един малко пренебрегван досега мой талант (кулинарка), който е превзел в голяма степен ежедневието ми“, отговори им тя и благодари за хубавите пожелания.

Раева посочи, че се е специализирала не само в чистенето и готвенето, но и в подреждането, освен това е гледачка на внучетата. Тя се пошегува, че след толкова ядене и стоене вкъщи, никой не е качил килограми, освен по-малката ѝ дъщеря Виолета, която очаква второто си дете.

Съпругата на Наско Сираков призна, че почти не гледа телевизия, само за известно време вечер, когато всички са около масата и обсъждат новините около извънредното положение. Тя изтъкна, че вече няма маникюр, но за сметка на това малката Илиана, кръстена на нея, я лакира с детските си лакове.

„Правим куп други разкошни и много интересни позабравени от възрастта неща, но вече ми изтича времето за ФБ и не мога да ги споделя сега“, завършва тя.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Стандартите за ремонт на Спаси София:...

Стандартите за ремонт на Спаси София: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !