Великденски филми за семейството по HBO GO

16.04.2020 12:42 | Видян 1706 пъти

Великденски филми за семейството по HBO GO

Има различни вариации на традициите за празнуването на Великден по света, но независимо дали то се случва по православния или католическия календар, едно е неизменно, Великден е време за семейството. Освен забавните активности по боядисването на яйцата, декорацията вкъщи и месенето или опитването на домашни козунаци, гледането на филми заедно също е част от времето в почивните празнични дни.

Ето и предложенията ни за празничните дни: Лего: Филмът - Популярността на Lego нараства от самото начало и продължава да е силна и днес. Чудесно преживяване е да изградиш нещо сам или с приятели и семейство, а след това да създадеш история за това, което си направил, използвайки въображението си. Филмът на режисьорите на „Облачно с кюфтета“, пресъздава това преживяване чрез историята на Емет, който държи съдбата на вселената Лего в своите малки жълти ръце, защото се смята, че е специален поради недоразумение. Първият пълнометражен филм „Лего“ е невероятно остроумен, пълен е с поп културни референции, за да забавлява възрастните, а също така е забавен и за децата, така че ще е интересен за цялото семейство. Великден под прикритие - Ерин (Фиона Гюбълман) е маркетинг директор на „Шоколади Кавендиш“ и обожава работата си. Продажбите обаче спадат и тя решава да влезе във фабриката под прикритие, за да разбере каква е причината за това. Представяйки се за Вероника тя се запознава с главния шоколатиер Брайън (Брендън Пени), който й разказва как автоматизацията убива творчеството в работата им и че това е причината клиентите им да се оттеглят. Ерин се въодушевява от идеите на Брайън за връщането на традиционни великденски продукти, а разработването им започва да ги сближава.

В новата версия на прекрасния анимационен филм Тим Бъртън и сценаристът Ерън Крюгер (Братя Грим) повдигат важни теми като защитата на животните и силата на обикновените хора, когато обединяват усилията си. Визуално зашеметяващият игрален филм включва прелестно-реалистичен компютърен слон и блестящи актьори като Колин Фарел, Дани ДеВито, Майкъл Кийтън и Ева Грийн. Аладин, анимация от 1992 и игрален филм Аладин, игрален филм от 2019. Както и при Дъмбо, както анимацията, така и игралният филм за Аладин са достъпни в HBO GO. Зарядът от оригиналната Дисни анимация от 1992 се пренася в игралната версия на Гай Ричи от миналата година. Филмът остава верен на духа на оригинала като включва всички любими песни с добавя и нови. Оттам нататък разликите с анимацията са съществени, особено в избора на позициите на главните герои. Обитателят на синята лампа е изигран от Уил Смит, Аладин е леко мекушав, докато принцеса Жасмин, изиграна от Наоми Скот, е доста по-волева и еманципирана. Посланието на история обаче е едно и също и то е , че същността е зад повърхността.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !