Шарън Стоун бори старостта с будизъм

16.04.2020 12:23 | Видян 951 пъти

Шарън Стоун бори старостта с будизъм

Актрисата Шарън Стоун е споделяла, че се бори със застаряването откакто навърши 40 години. Сега, когато е по-възрастна, се чувства много по-доволна от фигурата си.

62-годишната звезда призна, че е имало време, в което тя наистина не е “приемала” тялото си, но сега това не е така.

„Имаше момент когато бях на 40 години, когато влизах в банята с бутилка вино, заключвах вратата и казвах: „Няма да изляза, докато не успея напълно да приема своето тяло.Сега много повече харесвам тялото си. Толкова съм му благодарна “, сподели пред сп. Vogue тя.

Бившият модел се е намразила, когато е трябвало да носи тонове грим за ролята на Катрин Трамъл през 1992 г. в „Първичен инстинкт“ и разкрива, че не е могла да прокара собствения си облик за ролята.

„За „Първичен инстинкт“ те наеха гримьор, който всеки ден ми слагаше тонове грим и всеки ден ходех в караваната си и свалях грима. Но не ми беше позволено да избера свой гримьор, нито името ми да бъде над заглавието на плаката”, допълни тя.

Звездата от „Казино“ казва, че е "важно е да имате философия или начин на живот или вяра, които да ви поддържат балансирани". За нея това е будизмът. 

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !