Куп световни звезди организират: Един свят: Заедно вкъщи

15.04.2020 17:30 | Видян 1211 пъти

Куп световни звезди организират: Един свят: Заедно вкъщи

Тейлър Суифт, Дженифър Лопес и Опра Уинфри се включват в глобалната инициатива "Един свят: Заедно вкъщи" в чест на здравните работници, които са на първа линия в борбата с коронавируса, съобщи Ройтерс.

Телевизионното предаване - комбинация от музика, комедийни скечове и разкази на лекари, сестри и работещи в магазини за хранителни стоки, ще бъде предшествано на 18 април от шестчасова стрийминг програма с участието на спортни звезди, като шампиона от Формула 1 Луис Хамилтън, скиорката Линдзи Вон и десетки певци и актьори.

Инициативата "Един свят: Заедно вкъщи" засега е най-голямата в подкрепа на работещите на първа линия в борбата с коронавируса. Тя се организира от Световната здравна организация (СЗО) и групата "Глоубъл ситизън". Участието на звездите в нея ще е дистанционно заради наложената изолация.

Лейди Гага обяви предстоящото предаване миналата седмица. Оттогава участниците в него се увеличиха многократно, като се включиха световни звезди - Селин Дион, Били Айлиш, Джон Леджънд, Елтън Джон, Пол Маккартни, Крис Мартин, Андреа Бочели, Майкъл Бубле.

То не е обявено за набиране на средства, но ще насърчи филантропи и компании да допринесат към фонда за солидарност на СЗО. Миналата седмица Лейди Гага обяви, че вече са набрани повече от 35 милиона щатски долара.

Източник: Dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !