Бони изненадва с нов имидж

15.04.2020 15:53 | Видян 1470 пъти

Бони изненадва с нов имидж

Фолкпевицата Бони шокира приятелите си от ранни зори с това, което сподели в своя Инстаграм профил.

Гласовитата певица се появи с нов цвят на косата и въобще нова прическа, а в ръцете си държи Наказателния кодекс. Певицата хвърли в смут всички и с признанието, свързано със снимката, на която я виждаме толкова различна, че трудно бихме я разпознали.

"Добро утро! Добър ви ден! Новият цвят на косите винаги означава желание за ново начало, за промяна, за различна стъпка напред. И аз направих тази стъпка. От няколко дни ТОЙ ми е любим и необходим. С него лягам и ставам. Нищо повече няма да ви издам...', загатна Бони и остави феновете си да се чудят и маят какво точно има предвид.  Веднага се появиха и първите предложения.

Според някои, Бони е решила да използва карантината и кризата в икономически план, за да започне да учи и евентуално да смени своето поприще. Други пък се вгледаха по-сериозно в нейните думи и подозират, че тя говори за нова любов. "Най-вероятно има връзка с адвокат или прокурор, а по този начин подготвя своите приятели за момента, в който ще сподели и неговото име", пишат в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !