Николета скочи на всички безотговорни

14.04.2020 17:50 | Видян 2117 пъти

Николета скочи на всички безотговорни

Николета Лозанова скочи на всички, които нарушават карантината и се разхождат безотговорно. Миската порица минувачите по парковете, които излязоха в слънчевата събота.

Десетки кадри на излезли на разходка по главни булеварди обиколиха социалните мрежи и ядосаха всички отговорни граждани, които спазват мерките на щаба и не излизат от домовете си. Една от тях е Ни Ло, която стриктно се придържа към ограниченията си и седи у дома, заедно с любимия си Ники Михайлов.

Докато е затворена между четири стени, Николета сподели снимка, която набра популярност в мрежата. „Това е престъпно! Нима си мислите, че сте недосегаеми? Засрамете се, защото скоро ще е късно...”

Моделката призова феновете си да останат у дома, позирайки на кухненски плот по тениска и чорапи, пише "България днес"..

Двамата с Ники Михайлов споделиха снимки от дома си на столичния булевард „Черни връх”, където се наслаждават на компанията си и дори пускат общи предизвикателни снимки. Двойката живее от дълги години в луксозен апартамент заедно с дъщерята на Николета — Никол.

Лозанова и Михайлов призоваха хората да пазаруват онлайн, тъй като това намалява излизанията навън. Докато е под карантина, моделката гледа телевизия, наслаждава се на филми и си играе с Никол, като й помага и в онлайн образованието.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !