Софи Търнър оцелява в самолетна катастрофа

14.04.2020 11:35 | Видян 1032 пъти

Софи Търнър оцелява в самолетна катастрофа

Тя е току-що изписана от клиника за ментални заболявания. На полета за път към вкъщи й минават черни мисли да сложи край на живота си. Съдбата обаче й е приготвила изненада – самолетът катастрофира и тя се оказва загубена на непознат остров.

Това е Джейн – героинята, с чиито емоционални полюси ще се заеме звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър.

Екранната Санса се включи в каста на минисериала Survive, чиято премиера се проведе паралелно със стартирането на стрийминг платформата Quibi, посветена на късите форми и мобилните устройства. Продукцията се състои общо от 5 епизода, а с участие се разписват още Кори Хоукинс, Карълайн Гудъл и др.

До подписването на договора за Survive Търнър стига, след като приключва снимките към последните епизоди на „Игра на тронове“ и казва заветното „да“ на Джо Джонас. „Темата е много важна за мен, така че всичко ме водеше към това, че именно това е нещото, което трябва да правя.

Героинята е изключително депресирана, не вижда никаква надежда. Но в крайна сметка се оказва, че се бори за живота, който не е искала да живее“, обяснява актрисата. Тя добавя, че макар че не иска публично да навлиза в подробности, самата тя също е била в ситуация, в която се намира и Джейн. „Различно е за всеки, който се сблъсква с ментално заболяване“, добавя Търнър, която вече е в очакване и на първото си дете.

Източник: Монитор
Снимка: ЕПА/БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !