Ваня и Жени Джаферович отбелязаха 11 г. заедно

13.04.2020 14:30 | Видян 1364 пъти

Ваня и Жени Джаферович отбелязаха 11 г. заедно

Ваня и Евгения Джаферович са сред популярните двойки у нас, чиято любов гори с пълна сила от началото на връзката им до днес. При всеки удобен случай съпрузите са засвидетелствали обичта и привързаността си един към друг, предава Dir.bg.

Като доказателство за това идва факта, че преди няколко месеца гримьорката, риалити звезда и някогашна плувкиня - Жени, използва социалната мрежа, за да сподели желанието си през 2022 г. да вдигне втора сватба с бившия футболист, която да съвпадне с 10-годишнината от първата им церемония, състояла се на 2-ри септември 2012 г. в град Стара Загора.

През изминалия уикенд двамата отбелязаха 11 години от началото на своя романс с трогателен кадър, който всеки от тях сподели в официалния си Инстаграм профил. На изображението, заснето на леглото в спалнята им, двамата са облечени в бяло. Евгения лежи върху краката на своя любим, който се е надвесил над нея, дарявайки я с нежна целувка по устните.

"11.04.2009 г.", е написала към фотографията блондинката, обозначавайки датата, поставила началото на техните взаимоотношения.

Всъщност, първата им "среща" е виртуална - те се запознават във Фейсбук, където не Ваня, а Жени е тази, която предприема първата крачка. Гримьорката не крие, че е харесала спортиста от мига, в който го е видяла, затова е решила да провокира съдбата и да му пише.

Любопитно е, че съобщението ѝ било на английски език, понеже, предвид името и националността му, тя предположила, че Джаферович живее извън България. Само че, съвсем неочаквано за нея, той ѝ отговорил на български език, с което я изненадал приятно. Двамата споделят, че доверието, което си имат, е тайната за техния съвместен живот.

Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 г. - половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо дойде на бял свят навръх 3-ти март 2015 г. И двете деца се родиха в град Бургас.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !