Адел и рапърът Skepta са се разделили

09.04.2020 17:42 | Видян 1869 пъти

Адел и рапърът Skepta са се разделили

Адел и рапърът Skepta са сложили край на връзката си, твърдят британски таблоиди.

Тъмнокожият изпълнител бе мъжът, в който британската поп звезда беше влюбена след развода с бащата на детето си. Именно по време на връзката си със Skepta, чието истинско име е Джоузеф Джуниър Аденуга, Адел успя да свали видимо около 30 килограма, а освен това се премести да живее в Лос Анджелис.

Макар връзката им да беше разкрита от жълтите издания, 31-годишната Адел и рапърът не са говорили публично за връзката си.

Адел обяви раздялата със съпруга си Саймън Конечки през април миналата година. По Коледа тя публикува снимки от партито, на което е била домакиня, а от кадрите стана ясно каква впечатляваща физическа трансформация е претърпяла.

Към днешна дата Адел продължава да живее в Ел Ей. Британският Daily Mail пише, че сега в съседен имот в града живее и Конечки, за да може да е близо до Адел и така да се грижат заедно за 7-годишния си син Анджело.

Наскоро Адел е успяла да се отърве от къщата, която със Саймън обитаваха по време на брака си. Това е имение в западен Съсекс, Великобритания, оборудвано със собствен тенис корт и други екстри. Макар да плати 4 милиона паунда навремето, Адел е получила при продажбата едва три. Така раздялата със стария дом й коства един милион британски паунда загуба.

Източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !