Глобална инициатива в помощ на Фонда за борба с корона към СЗО

09.04.2020 15:30 | Видян 844 пъти

Глобална инициатива в помощ на Фонда за борба с корона към СЗО

Прочутият китайски пианист Лан Лан и италианският тенор Андреа Бочели ще се присъединят към глобалната инициатива в подкрепа на фонда за борба с корона вируса към Световната здравна организация – „Един свят: Заедно вкъщи“.

Тя ще представлява специално теливизионно събитие и ще бъде излъчено в цял свят на 18 април 2020 г. като знак на признание и подкрепа към медиците, които се борят на първа линия с новия коронавирус.

Зад проекта стоят Global Citizen и поп иконата Лейди Гага. Водещи на събитието ще бъдат комиците Джими Фалън, Джими Кимел и Стивън Колбер. . В събитието ще бъдат представени уникални истории на герои-медици от цял свят, а с изпълнения ще участват още звездите Били Айлиш, Елтън Джон, Джон Леджънд, J Balvin, Малума, Крис Мартин и др.

Шоуто ще бъде излъчено едновременно по каналите ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeart Media и Bell Media. В световен мащаб, BBC One ще излъчи предаването в неделя, 19-ти април, 2020. То ще звучи и в ефира на beIN Media Group, MultiChoice Group и RTE.

“Един свят: Заедно вкъщи” ще се излъчи и в няколко последователни часа в дигиталните стрийминг платформи: Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo и YouTube.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !