MGM надви Netflix за новия филм на Ридли Скот

09.04.2020 15:07 | Видян 619 пъти

MGM надви Netflix за новия филм на Ридли Скот

Холивудското студио MGM надви стрийминг гиганта Netflix и поне още една неназована платформа при преговорите за придобиването на новия филм на Ридли Скот. В момент, в който филмовата индустрия е натиснала бутона „пауза“, а сайтовете за видео по заявка са във видимо по-добра позиция, шефът на компанията Майкъл де Лука отбелязва, че именно обещанието, че продукцията  ще се качи и на голям екран, е спечелило Скот.

Договорът е подписан за филма за историята на убийството на прочутия дизайнер Маурицио Гучи. Сюжетът ще е адаптация по книгата на Сара Гей Фордън The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed, а за изпълнител на една от главните роли се спряга Лейди Гага. За певицата това ще е втори кино пробив след „Роди се звезда“ през 2018 г. За премиерна дата пък засега е заграден 24 ноември 2021 г.

Преди пандемията Ридли Скот снимаше друг филм – „Последният дуел“, с участието на Бен Афлек, Мат Деймън и Адам Драйвър. След края на кризата се очаква режисьорът да завърши първо тази продукция и след това да се захване със семейство Гучи.

В дните, в които коронавирусът наби спирачките на индустрията, MGM вече успя да закове нов космически трилър с Райън Рейнолдс, както и режисьорския дебют на Чанинг Тейтъм Dog, начело на който актьорът ще бъде в тандем с кинодееца Рийд Каролин.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !