Мейзер с паник атаки заради короната

08.04.2020 14:58 | Видян 1308 пъти

Мейзер с паник атаки заради короната

Анита Мейзер обърка пристъп на паническа атака с коронавирус. Бившата миска толкова се е стресирала, че решила, че е получила симптоми на вируса.

Анита замина за дома си в Америка, където живее от години. Осъдената за непредумишлено убийство на съпруга си Николай в България, се премести в САЩ, след като изтърпя наказанието си у нас, пише „България днес”.

Притеснителните белези на смъртоносната зараза Мейзер усетила късно вечерта, обяснява тя.

В един момент силиконката почувствала, че остава без въздух, което е един от признаците на коронавирус инфекцията. Симптомите силно я притеснили, особено след като се задълбоч.

Тя започнала да се задушава и едва успявала да си поеме дъх.

„Снощи щях да умра... казвам го сериозно... усетих, че оставам без въздух. Задушавах се и едва дишах... Все едно кога, но и това ще стане... и този ден ще дойде”, пише в поста си Мейзер.

Среднощната криза някак преминала без усложнения, а на сутринта „болната от коронавирус” Анита първа побързала да излезе и да отпраши към Гранд каньон, който е на по-малко час път от Лас Вегас.

Мейзер обяснява, че не пропуснала възможността да се наслади на чистия въздух и разходката сред природата. За разлика от България, в САЩ не са забранили туристическите разходки навън, но и местата там са достатъчно отдалечени, за да не се засекат дори двама души на една и съща площ.

„Все пак съм на години, когато всичко лошо може всеки момент да се случи. Благодаря на Господ за всеки ден подарен!”, подчертава скандалната миска.

Анита дори си направи видео докато се разхожда из Гранд Каньон. След това качи кадрите в социалните мрежи, снимайки се да върви по алея, обута със спортен екип и чехли.
В един момент тя се затичва със засилка към ръба на скалите.

"Мисля да се самоубия, хвърлям се”, казва Анита Мейзер, докато препуска към пропастта.

Набива спирачки на ръба и казва „Отказвам се! Друг път!”.

Нейни приятели обаче взеха на сериозно шегата й я и затрупаха с молби да не прави нищо опасно. Накрая Мейзер сподели снимка, на която е седнала на ръба на каньона със сключени ръце във формата на сърце.


И показа, че всичко е наред.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !