Гала: Аз най-добре понасях солените шеги на Тошко

24.04.2009 13:19 | Видян 21958 пъти | Гласували 3

Гала: Аз най-добре понасях солените шеги на Тошко

Кой Ви посрещна, след като излязохте от шоуто?

В залата бяха цял ред мои приятели. Всички ме чакаха. Те бяха свикнали от няколкото поредни номинации и затова пак бяха там. Някои са познати на зрителите от женската рубрика а ла Сексът и градът в предаването ми На кафе. Само дъщеря ми я нямаше, тъй като беше твърде късен час за нея.

Казахте, че Ви е присърце каузата за незрящите хора, която все още не е представена във ВИП Брадър. Как ще помогнете за нея, след като вече не сте в Къщата?

Имам възможност да направя много неща от живото ми предаване и ще продължавам да ги правя. Моите приятелки членуват в организация, която се занимава основно с проблемите на незрящите хора. Влязох в Къщата най-вече заради тази кауза, защото исках да бъде представена по най-добрия начин.

Вече дарихте лични пари за една от миналите каузите. Ще дарите и за тази?

Ще направя всичко възможно да осигуря хора, които да дарят пари. Както вече казах, за съжаление съм популярен човек в България, не по света... Ако имах средства да правя дарения, нямаше да имам нужда от трибуна други да го правят.

Какво мислите за каузата с боклука?

Задължение на други хора е да помислят за боклука. Достатъчно работа свършихме на социалното министерство и на управниците.

Какви са личните Ви наблюдения върху конфликта между Ивайла и Аня?

За този конфликт разбрах след влизането на Емил Кошлуков като миротворец. Впоследствие Ивайла ми сподели, че не харесва Аня по някакви причини, че предпочита открития диалог, смяташе, че тя е казала някакви неща за нея... Тогава никой от нас не е подозирал, че съществува конфликт. Може би е тлеело някакво неразбирателство между двете. Съвсем естествено е различни хора, събрани от различни сфери на обществения живот да не станат близки и всеки да се разбира с всеки. За съжаление там всичко може да изглежда силно преувеличено. Екипът от шоуто има шанса да го направи зрелищно, защото хляба и ножа е в него. Могат да извадят всичко, което им харесва и съответно да не покажат това, което би туширало нещата.

За кои от звездите променихте мнението си, след като ги опознахте?

Почти всички познавам отпреди шоуто. Никой не ме изненада. Видях малко повече от лицето им. Например Софи Маринова най-открито показваше всичко от себе си. Изненадата за мен беше Тодор Славков, който на ми е изключително симпатичен и се разбирам много добре с него. Може би съм една от малкото жени, които понасят солените му шеги, съответно и аз се шегувах така. Мария също ми стана много близка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Дилемата на принц Хари дали официално...

Принц Хари прекъсна сериозна връзка с Обединеното...

Няма коментари към тази новина !