Aвторката на Хари Потър пребори коронавируса

08.04.2020 10:52 | Видян 987 пъти

Aвторката на Хари Потър пребори коронавируса

В края на миналия месец Джоан К. Роулинг реши да свали авторските права над поредицата за Хари Потър, за да може учениците да я използват в учебните си занятия, след като уроците преминаха в онлайн обучение. Таксите писателката премахна до месец юли, тъй като се предполага, че тогава ще приключи и пандемията.

В същото време става ясно, че Роулинг е изкарала и коронавируса. Писателката сподели това в Twitter. По думите ѝ тя се борила с всички симптоми на Covid 19 вече две седмици. Тест не си е правила, но била сигурна, че е боледувала от новата коронавирусна инфекция.
В момента Джоан Роулинг се чувства здрава и съветва феновете си да се пазят.

В тяхна помощ авторката на Хари Потър публикува и видео на британски лекар, който показва дихателни практики, нужни на заразените за по-бързо овладяване на симптоматиката. Самата Роулинг е правила тези упражнения и те много са ѝ помогнали.

„Моля ви, гледайте този лекар от кралската болница, който обяснява как да облекчим дихателните симптоми. За последните 2 седмици аз имах всички симптоми (без да съм се тествала) и следвах съветите му. Аз съм напълно оздравяла, а тази техника много ми помогна“, написа британската авторка.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !