Китодар ни разказва за Българските игри

08.04.2020 10:11 | Видян 602 пъти

Китодар ни разказва за Българските игри

Най-добрият геймър сред родните актьори Китодар Тодоров ще посвети се посвети на рубрика, свързана с хобито му. Звездата от „Скъпи наследници“ ще се заеме със задачата да ни представи българските създатели на видеоигри.

Първи гост в рубриката му „Българските игри “ ще бъде Габриел Добрев, съосновател и изпълнителен директор на компанията Haemimont Games. Именно нейно дело е популярната и по света Tzar: The Burden of the Crown, чиято премиера е през януари 2000 г. Тодоров и Добрев обаче ще се фокусират повече върху Victor Vran и Surviving Mars. Част от зрителите пък могат да получат безплатни Steam кодове. Китодар пък дава заявка, че ще подложи на тест геймърските умения на своя събеседник. Рубриката стартира още днес от 20 ч. и се осъществява в партньорство с Game Dev Summit.

Междувременно актьорът акцентира върху игрите като начин, по който последователите му могат да продължат да поддържат контакт с него и помежду си. Предвид многото информация във връзка с новия коронавирус и това как можем да се предпазим от него, Тодоров призовава към следването на препоръките главно на Световната здравна организация. „Мийте си ръцете със сапун често, не пипайте устата, носа и очите си и ако сте геймър – дезинфекцирайте клавиатурата, мишката и телефона си“, добави звездата.

Източник: Монитор
Снимка: bTV



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !