Гибoна не можа да види новороденото си внуче

07.04.2020 09:59 | Видян 623 пъти

Гибoна не можа да види новороденото си внуче

Легендата на „Левски” и български футболист Божидар Искренов стана дядо за първи път.

Дъщеря му Настя го дари с внук. Малкият Хенри Банкс Баер  се роди на 30-и март в Америка в пика на пандемията от коронавирус. Майката и бебето са добре и вече си у дома при татко Джонатан.Семейство живее в Далас. Момченцето  е първи внук не само за Гибона и бившата му съпруга Алина, но и за родителите на щастливия татко.

"Нямам търпение да порасне, за да му кажа колко близо беше да бъде кръстен Корона 4,  пошегува се Настя.

Най-щастлив от раждането на Хенри е вуйчо Георги. Синът на Гибона отпразнува своя рожден ден 2 дни преди появата на малкия. Той навърши 30 години и бебето беше най-хубавият подарък за кръглата му годишнина.

Гибона и Алина са безкрайно щастливи от раждането на първородния внук. За тяхно съжаление ще трябва да почакат преди да го видят и да му се порадват на живо. Двамата живеят във Вирджиния и засега не могат да постят момченцето заради пандемията от коронавирус, пише „България Днес”.

Настася и Джонатан са семейство от лятото на 2018 г. Сватбата събра роднини и приятели в Меделин, Колумбия в огромна хасиенда, където живеят вторият баща и майката на Джонатан. Двамата са заедно от няколко години.  Дъщерята на Гибона е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Зет му е мениджър в една от най-големите фирми за онлайн продажби в света.

Именно на сватбата им Искренов и бившата му съпруга Алина се събраха на едно място за първи път след развода им. И успяха да преодолеят различията си. Настася е дъщеря на Искренов от първия му брак с красивата стюардеса, която се усмихваше като фотомодел от календарите на БГА “Балкан”. Семейството има и син Георги, който става играч и треньор по хокей на лед. Настася е кръстена на Настася Кински – любимата актриса на Гибона, а Георги – на баща му.

Двете деца израстват в САЩ заедно с майка си Алина и завършват университети там, като паралелно с ученето спортуват много активно. Георги дълго време е звездата на българския национален отбор по хокей, а Настася се занимава с фигурно пързаляне – първо като състезател, после като треньор, а последното й спортно амплоа е инструктор по йога. Няколко месеца по-късно Радостта на народа се разведе с втората си съпруга Кремена. И отново замина да живее в Америка. Нещо повече, събра се с Алина в дома й във Вирджиния.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !