Дилеми и осуетени планове в Св. Анастасия

07.04.2020 09:00 | Видян 847 пъти

Дилеми и осуетени планове в Св. Анастасия

Любовни афери, разочарования и осуетени намерения ще направляват героите и интересите в „Св. Анастасия“ тази седмица. С помощта на доктор Хинова Кунка ще се престраши да признае чувствата си към доктор Пенев. Без да подозира тя ще се окаже в истинска надпревара с Юлия, която ще бъде по-директна от всякога в намеренията към главният участник в последния й проект. Дали доктор Пенев ще направи стъпка към доктор Атанасова или ще се поддаде на чара на новия PR специалист, зрителите ще научат в предстоящите епизоди.

Междувременно доктор Карагьозов ще се изправи пред собствената си дилема и сложните отношения с Кая и колегите му. Отношенията с Цвети ще предизвикат различни дискусии и дори обвинение за личен мотив в лекуването на пациент. Близостта с майката на Кари ще доведе до директни въпроси от сестра Райкова, която ще се опита да изясни ситуацията в личен план.

Отговори на трудни въпроси ще потърси и доктор Ковачев, твърдо решен да направи изследванията за репродуктивни проблеми. Емоциите ще вземат връх в съзнанието на доктор Чилингирова, която ще достигне своя предел, а спасител ще се окаже един специален човек от „Св. Анастасия“.

Кога споделените човешки истории спасяват живот? Дали ще доктор Ковачев ще разкрие на доктор Огнянова важната стъпка? Къде се крие истинската любов за доктор Пенев? – всичко това ще научим в „Откраднат живот: Системата“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !