Галя от КариZма: Гаджето ми ме гледа всеки път

06.04.2020 12:05 | Видян 2466 пъти

Галя от КариZма: Гаджето ми ме гледа всеки път

Галя Курдова, която знаем като Галка от Каризма излезе на светло след дългогодишно отсъствие от светския блясък. Певицата се завърна в България заради участието си в "Като две капки вода", след като до вчера живееше в Лондон. В момента Галя е на 41 години, но определено те не й личат. Дори не прави впечатление да се е подлагала на козметични интервенции с ботокс и филъри.

"От негативни реакции по повод участието ми в шоуто не се плаша, защото това не ме  впечатлява. В последните 7-8 години дори и не чета какво пишат за мен. Радвам се, че чрез "Като две капки вода" ще мога да се опозная с по-младите си колеги, като Дара например", сподели пред HotNews тя.

Бившата творческа половинка на Миро призна, че се е оттеглила от сцената преди години, за да се отдаде на личния си живот. Заминала за Англия, тъй като искала да изживее любовни емоции далеч от публичното пространство. "Отидох в една част на света, където нямаше кой да ме разпознае. Исках да имам свой личен живот, да изживея свои нови неща, вълнения, любов. Това ти дава много лична свобода", отбеляза още певицата от Ямбол.

За предстоящи солови проекти или такива с Каризма Галка не е мислила, но не са изключени. "Не знам какво ще е времето следващата седмица, така е и в творчески план. А Миро е непридвидим, той е интересна личност. И двамата сме креативни, ако се случи да направим нещо заедно след толкова години, за мен ще е приятно изживяване", категорична е тя.

Изпълнителката неотдавна гостува в предаването На кафе по Нова и разказа за своите нови предизвикателства.

Какво е усещането да се завърнеш на сцената след 10-годишна пауза и то в най-гледаното шоу за преобразявания?

Оказа се, че последният епизод на „Като две капки вода“ е имал възможно най-голямата гледаемост за последните осем години. Запознах се с шоуто в сезона, в който моя добър приятел Ненчо Балабанов стана победител. Много се зарадвах и започнах да го следя с интерес. След като ме поканиха, разбира се изгледах много видеоклипове. Видях, че и Миро е бил на сцената, Мария Илиева и други колеги. Относно моето участие в шоуто: „Може ли някой да откаже на г-н Маги Халваджиян? Той е толкова очарователен и толкова уважавана личност. Казах си: Маги има визия за нещата. Той е страхотен режисьор и продуцент. Ако той е повярвал, че аз мога да правя тези неща, значи аз ще се опитам да ги извадя от себе си.

Какво ти дава шоуто?

Като две капки вода ми даде уникалната възможност да бъда отново с публиката, по съвсем друг начин. Вълнението е толкова голямо, че сякаш за първи път и аз изпитах чувството на сценична треска. Усетих пеперудите в стомаха си и се запитах: Дали ще успея да направя това, което се иска от мен?

Трудно ли беше да се превъплътиш в ролята на Мадона?

Докато изпълнявах парчето на Мадона, възникнаха някои технически проблеми – падна ми слушалката, а параванът зад мен не позволяваше да чувам добре. Получи се леко конфузна ситуация. Приятелят ми, с който съм заедно от 9 години, също гледа внимателно изпълненията ми. На него много му допадна имитацията на Дуа Липа, а на Ела направо се разтопи, защото и двамата много обичаме джаз. Вкъщи не можем да живеем без джаз.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Няма коментари към тази новина !