Конкурсът Мисис България 2007 в подкрепа при борбата срещу рака на гърдата на Avon

05.11.2007 16:02 | Видян 4639 пъти | Гласували 1

Конкурсът Мисис България 2007 в подкрепа при борбата срещу рака на гърдата на Avon

Най-големият конкурс за омъжени дами в България “Мисис България” 2007, който ще се проведе на 21 ноември в СПА хотел “Царско село” и ще се излъчи по бТВ, тази година е посветен на кампанията за борба срещу рака на гърдата. Каузата, която ще защитават най-достойните българки, които ще представят страната ни на най-големите световни конкурси за омъжени дами Mrs. World, Mrs. Globe и Mrs. Beauty World, е избрана много внимателно и по нея ще се работи не само в рамките на подготовката и провеждането на конкурса, а и през цялата следваща година посредством серия от благотворителни събития. Организаторките на конкурса Мисис Глоуб 2004 Румяна Маринова, 3-та подгласничка на Мисис Свят 2003 – Яненка Люцканова и Теодора Колчева решиха да подкрепят лидерите в тази кампания в България и по света – козметичната компания Avon, която работи успешно по проблема вече повече от 15 години.

15-те красиви, щастливо омъжени и социално ангажирани участнички в конкурса ще дефилират в един от туровете с розовата тениска на Avon. Журито и ВИП гостите ще сложат познатия символ на компанията – розова панделка -  в знак на съпричастност и готовност за реална работа по проблема, който засяга милиони жени по света. Едно от най-известните лица и Посланик на Фонд “От любов към живота” в благотворителната кампания на Avon – Наталия Симеонова ще журира престижния конкурс. По време на едно от най-значимите събития в българския шоубизнес за годината, всички медии и ВИП гости ще могат да открият щанда на Avon за разпродажба на благотворителните аксесоари за борба с рака на гърдата на компанията.

Работата по благотворителната кауза обаче няма да се ограничи само в рамките на конкурса. През цялата следваща година до заминаването на победителките в “Мисис България” 2007 на най-големите световни конкурси за омъжени дами Mrs. World, Mrs. Globe и Mrs. Beauty World, ще се организира серия от събития, по време на които ще се набират средства за борба срещу рака на гърдата. Нашите финалистки ще презентират проблема на световните конкурси.

Миналата година Мисис България 2006 Йоанна Димитрова представи пред цял свят проблема с българските медици в Либия като част от кампанията “Не сте сами”. Отворено писмо, подписано от всички участнички на конкурса Мисис Свят, беше изпратено до либийските власти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !