Наоми Кембъл с рецепта за по-силен имунитет

06.04.2020 17:41 | Видян 1437 пъти

Наоми Кембъл с рецепта за по-силен имунитет

Наоми Кембъл продължава да е един от най-желаните супермодели. Въпреки че кариерата ѝ започна преди повече от 20 години, тя не спира да покорява модния подиум и да е лице на множество рекламни кампании. Тази година Кембъл ще навърши 50 години, но ние въобще не можем да й дадем толкова.

Тя изглежда по невероятен начин и сякаш за нея времето е спряло. Ключът за прекрасната ѝ визия се крие в правилната грижа за себе си и здравословна диета, която включва множество витамини. Освен това, Кембъл полага и големи усилия да живее в стерилна среда, където всичко около нея да е много добре почистено.

След като коронавирусът завладя света, супермоделът беше една от първите известни личности, които се появиха със специално защитно облекло. Тя получи подигравки за визията си, но отговори подобаващо на тях. „Всички ми се смеехте преди. Продължавате ли да го правите и сега?“, попита Кембъл.

Тъй като и Наоми, както всички нас, спазва препоръките за социална изолация и остава #ОтговорнаВкъщи, тя намира различни начини, за да запълва времето си. В своя профил в YouTube звездата непрекъснато споделя видеа, в които разкрива за своето ежедневие и често дава съвети на последователите си.

Наскоро тя започна и да предава на живо своите тренировки, с което се опитва да мотивира феновете си да поддържат добра форма, дори по време на изолацията. Освен че се грижи добре за фигурата си, Кембъл иска да има и здрава имунна система, която да я предпази от вируси, включително и COVID-19.

В едно от последните си видеа  Наоми показа на всички как си прави смути, което самата тя нарича „вълшебно“. Рецептата е изцяло нейна и включва бадемово мляко, прах от какао, матча, колаген и баобаб. За да е още по-добра напитката, Кембъл прибавя и витамин C и масло от нар.

„Сега, повече от всякога, е важно да поддържате имунната си система здрава и да се грижите за себе си“, казва супермоделът.
Освен витаминозното смути, Кембъл признава, че приема по общо 30 различни витамина на ден. Според нея, те подпомагат чернодробното, храносмилателното и имунното здраве.

Снимка: БГНЕС
Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !