И най-малките гледат театър онлайн

03.04.2020 16:04 | Видян 787 пъти

И най-малките гледат театър онлайн

Вече няколко театъра направиха реверанс към най-малките си зрители и пуснаха онлайн постановки за безплатно гледане.

Кукленият театър в Бургас излъчва във Фейсбук страницата и на официалния си сайт свои постановки, като на 1 април пуснаха приказка – закачка „Страшен-вълк“, утре децата могат да гледат „Бисерни сълзи“ от 11:30, а в неделя - „Приказни герои“.

Столичния „Сити Марк арт център“ пък пуска постановката “Неродена мома” на Фондация „Арте Вива“ утре, събота, в 11 ч. „Заповядайте да помечтаем заедно в куклената интерпретация на класическата българска народна приказка „Неродена мома“, отправиха своята покана столичната частна сцена. Спектакълът е носител на множество награди за „сценична идея и реализация“, „За съхранение традициите на българската народна приказка“, за „Селекция и участие в Международния фестивал „Панаир на куклите“ - София’2014“ и др.

Всеки малчуган може да гледа спектакъла в официални файсбук на „Сити марк“: https://www.facebook.com/citymarkartcenter/. „Онлайн излъчването е напълно безплатно!  Ако желаете да подкрепите нашето начинание, за да можем да продължим срещите си с Вас, то моля, закупете виртуален билет“, уточниха и призоваха те. „Линкът, чрез който ще имате възможност да подкрепите спектакъла, ще бъде активиран непосредствено преди началото на излъчването“, допълниха от „Сити Марк“.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Няма коментари към тази новина !