Операта в Сидни ще работи онлайн

02.04.2020 13:04 | Видян 1197 пъти

Операта в Сидни ще работи онлайн

Операта в Сидни обяви, че ще работи дигитално по време на пандемията от коронавируса, като онлайн ще се пускат записи и е възможно да се излъчва и на живо.

Цели представления, записи на събития, неизлъчвани кадри от архива и съдържание зад кулисите ще бъде достъпно на сайта на операта от 1 април.

Ново съдържание по избор ще бъде добавяно на сайта всеки ден от сряда до неделя в рамките на дигиталния сезон на операта. То ще бъде достъпно за всякакви електронни устройства - телефони, таблети, компютри, смарт телевизори, съобщават от ДПА, цитирани от БТА.

Операта в Сидни спря публичните си дейности от 17 март като част от националните мерки срещу коронавируса. Изпълнителният й директор Луиз Херън изрази надежда, че новата дигитална програма на операта, която е национален символ на творчеството, ще свързва, вдъхновява и утешава хората по света в тези трудни времена.

Първото представление от онлайн афиша в сряда ще е запис от 2019 г. на австралийската музикантка Миси Хигинс. В събота ще бъде излъчен запис от изпълнението на Оркестъра на операта на Девета симфония на Бетовен от 2018 г.

По-рано през март операта бе временно затворена и дезинфекцирана след изпълнение на Рита Уилсън. Тя и съпругът й Том Ханкс се оказаха заразени с коронавируса.

Гледайте грандиозните спектакли на Операта в Сидни  ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !