Клаудия Шифър за ELLE: Няма нужда да ме наричат красива цял живот

02.04.2020 09:42 | Видян 814 пъти

Клаудия Шифър за ELLE: Няма нужда да ме наричат красива цял живот

49-годишната красавица разказва за началото на кариерата си за живота си сега.

“Когато започнах кариерата си като модел, не отидох в агенция, искайки да бъда модел. Никога не гледах на това като “Искам да съм известна”, по-скоро си казвах “Искам да бъда толкова добра в това, което правя, че да стигна до върха”, споделя Клаудия Шифър пред американския ELLE.

Когато са я открили, тя е била само на 17 години, и то според нея агентът я потърсил точно в момент, в който била в компанията на приятелка, която според нея е била по-красива и по-подходяща за модел.

Клаудия винаги е била срамежлива и първо се е ориентирала към правото. Дори е имала сделка с родителите си, че ще прекъсне обучението си и ще опита като модел, докато междувременно учи френски, а когато това се провали, ще се върне отново към правото.

Само че се случва точно обратното – за отрицателно време тя набира популярност и завинаги остава като една от най-красивите жени в модната индустрия.

Въпреки това тя множество пъти признава, че не можела да свикне с вниманието, което е получавала. Дори споделя, че е отказала много сделки по тази причина – включително офертата на Hermès да създадат чанта с нейно име.

“Спомням си един ден, стоях до филмовия продуцент Люк Бесон по време на полет. Толкова обичах филмите му, срамежливостта ми се обади и си помислих – ще се престоря, че спя през цялото време, за да не трябва да говоря с него”, спомня си през смях Клаудия.

Сега скромността й не е по-малка, като споделя, че смята, че й е дошло времето да “предаде щафетата”.

“Получавала съм толкова хубави комплименти по мое време, но идва един момент в живота, в който просто трябва да продължиш напред. Няма нужда да те наричат красива цял живот. Приятен спомен е, но след това идва време за новото поколение. Според мен това е естественият начин – да предадеш щафетата и да не го направиш със завист или лоши чувства”, допълва немската изкусителка.

Източник: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !