Джим Кери за скуката при изолацията: Пуснете си брада

01.04.2020 13:19 | Видян 1438 пъти

Джим Кери за скуката при изолацията: Пуснете си брада

Какви ли не идеи ражда скуката по време на социална изолация заради коронавируса? Едни се показват без грим, други качват детски снимки, трети правят селфита с маски и предпазни костюми... Така например актьорът Джим Кери, който от известно време не работи, обяви, че няма да се бръсне до края на стоенето му вкъщи.

„Ден първи: Започвам да си пускам брада до момента, в който пак ще се върна на работа. Ще публикувам снимки периодично, за да можете да се наслаждавате на тази лишена от смисъл трансформация. По принцип се опитвам да се движа по „режещия ръб на хумора“. Сега ще завладея и „нережещия ръб“. Присъединете се и вие!“, написа той в своя профил в Twitter.

Кери, който по принцип обича да носи дълга брада, измисли най-новото предизвикателство, наречено
#letsgrowtogether.

Само за два дни, много от последователите на Джим вече публикуват своите снимки в социалните мрежи, за да покажат, че са последвали примера му.

Подобно на други свои колеги, актьорът призова хората да останат вкъщи и да бъдат отговорни.

Преди Кери да измисли предизвикателството с брадата, много звезди, предизвикани от техни приятели, взеха участие в #IStayHomeFor. В него те разказват заради кои любими хора те са избрали да останат у дома, с което насърчават хората да направят същото.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !