Никол Шерцингер и Том Евънс напуснаха Лондон въпреки забраната

31.03.2020 10:19 | Видян 2194 пъти

Никол Шерцингер и Том Евънс напуснаха Лондон въпреки забраната

В момента ситуацията в Лондон е не по-различна от тази, обхванала почти всички градове по света. Предвид наложените строги мерки заради епидемията от новия коронавирус, британската столица, а и страната като цяло, е под пълна карантина най-малко 15 април, като напускането на пределите ѝ е забранено до определената дата... Или поне за повечето хора, тъй като през уикенда Никол Шерцингер и половинката ѝ Том Евънс нарушиха разпоредбите.

41-годишната певица и 34-годишният спортист бяха заснети от папараци на летище "Гетуик" с черни маски на лицата и много багаж, малко преди да се качат на борда на самолет и да отлетят.

За пътуването фронтменката на женската група "Pussycat Dolls" бе избрала бяла тениска и вталени дънки. Черното ѝ кожено яке, което бе облякла отгоре, кореспондираше идеално с островръхите ѝ боти "The Kooples" на висок ток, които бяха обсипани с капси и имаха метално "бомбе" в предната си част. Завършвайки цялостната си визия, тя се бе спряла на велурени ръкавици и шапка с широка периферия.

Миналата седмица премиерът Борис Джонсън призова жителите на Обединеното кралство да стоят по домовете си, като междувременно затвори всички нехранителни магазини и заплаши хората с глоби и арест, ако излязат навън, предава в. "Daily Mail", цитиран от Dir.bg.

Повечето полети от летище "Гетуик" са анулирани или се изпълняват по много ограничен график. Северният терминал на съоръжението дори е затворен до сряда - 1 април.

 Вероятно двойката, която официално разкри връзката си в началото на тази година на наградите "Златен глобус", се е насочила към Лос Анджелис. Хавайката и роденият в Зимбабве бивш ръгбист разпределят времето си между Съединените щати и Великобритания. През последната седмица, която прекараха в изолация в Лондон, те зарадваха последователите си в социалните мрежи с видео, в което показаха как човек може да тренира в домашни условия с партньора си.

Евънс сподели и клип, показващ как двамата танцуват вкъщи. Кадрите определено се харесаха на феновете им, които изписаха множество коментари с комплименти.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !