Брад и Джен планират тайна сватба?

29.03.2020 09:37 | Видян 2676 пъти

Брад и Джен планират тайна сватба?

След като преди няколко месеца тръгнаха слухове, че бившата първа двойка на Холивуд  - Брад Пит и Дженифър Анистън, отново са се събрали – 15 години след развода си, вече се заговори, че двамата мислят за сватба.

Според списанието Life & Style, те подготвят тайна венчавка на плажа в Кабо, Мексико. “Този път те ще държат всичко в тайна, докато нещото не се случи”, казва източник пред изданието. „Това, за което Брад най-много копнее сега, е да улегне и да живее щастливо със своята сродна душа, Джен“. Според списанието родителите на Брад са развълнувани и се очаква да изиграят голяма роля през деня заедно с Къртни Кокс и Брадли Купър.

Припомняме, че по време на Златните глобуси двамата се срещнаха и прегърнаха зад кулисите, дори си размениха целувка и се държаха за ръце пред камерите, което провокира светските медии да твърдят, че Брад се е върнал при Джен след развода си с Анджелина Джоли, заради която всъщност заряза звездата от „Приятели“.

Дългогодишен сътрудник на компанията за производство на филми на Брад - Plan B потвърди: „Всичко, за което може да говори, е Джен. Те възвърнаха романа си и от години не съм виждал нито един от тях толкова щастлив”.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !