И българските звезди запяха Imagine

27.03.2020 15:19 | Видян 782 пъти

И българските звезди запяха Imagine

След като от два дни цял Холивуд запя класиката на Джон Ленън Imagine в Инстаграм, и най-известните български певци не закъсняха и се включиха в инициативата.

Идеята е на актрисата от „Жената-чудо“ Гал Гадот, която първа публикува своя версия на химна, в която запява началото и предизвиква колеги да продължат със следващите строфи. Така към нея се присъединиха Натали Портман и Марк Ръфало, Уил Феръл, Ейми Адамс, Кристен Уиг, Сия и Кара Делевин.

По същият начин Орлин Павлов запя Imagine и предизвика Мария Илиева, която на свой ред хвърли ръкавицата на Любо Киров, той на Влади Ампов-Графа, който прехвърли топката на Белослава, а тя на Прея. В крана сметка, сглобени техните видеа в Инстаграм ще образуват цялата песен.

Идеята е поредната инициатива за повдигане на духа докато милиони хора са под карантина, заради пандемията от коронавирус. Инициаторката Гадот заяви, че е избрала песента заради нейното „мощно и ясно“ послание за единство, „нужно по време на пандемията от коронавирус“.

Актрисата сподели, че е била вдъхновена от клип на италианец, който свирил песента на тромпет на балкона си пред свои съседи. Тя написа в Инстаграм: „Колкото по-рано всички останем вкъщи и се предпазим от зараза с този вирус, толкова по-скоро можем да се върнем към живота си, без да губим други животи“.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !