Михаела Маринова представя албума си с онлайн концерт

26.03.2020 16:42 | Видян 1319 пъти

Михаела Маринова представя албума си с онлайн концерт

Младата певица Михаела Маринова ще представи дебютния си албум „Стъпка напред“ на онлайн концерт. Това ще се случи още утре вечер (27 март) в канала на „Вирджиния Рекърдс“ в YouTube. Началният час е 18,20 ч., а феновете ще имат възможност да зададат и въпроси на своята любимка.

Въпреки че концертът-промоция в Sofia Live Club бе отложен, Маринова и екипът й решават да не забавят премиерата на „Стъпка напред“. Албумът носи името на първия й сингъл, който й носи отличия за „Най-добър дебют“, „Най-добра песен“ и „Най-добро видео“ на Музикалните награди на БГ Радио. В диска място намират хитовите песни на Маринова като „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“, „Един срещу друг“, „Листата падат“ (с участието на дуото Павел и Венци Венц), „Очи в очи“, „Само теб“, „Мога“ (с Любо Киров) и „Страх от самота“. Освен тях, в албума има и няколко неиздавани парчета като „Следвай моя глас“, „Другата стая“, „Моят сън“ и „Винаги ще има утре“.

Сред авторите, работили по „Стъпка напред“, са шведският тандем Ollipop и Holly Martin, написали и едноименната песен, румънският хитмейкър Кристиан Тарчеа – Мonoir, както и звездният отбор от съмишленици в лицето на Павел Николов, създал голяма част от песните в албума и колегата му Венцислав Чанов (Pavell & Venci Venc’), Дара, Михаела Филева, Кристиан Костов, Любо Киров, Евгени Димитров-Маестрото и други.

Музикантите, артистите, продуцентите и авторите са сред най-засегнатите от кризата с вируса. Имаме нужда от позитивни знаци, от сила и от инат да продължим напред, въпреки удара, който понасяме в момента.

Албумът на Михаела е нашият знак към всички колеги и обикновени хора, за които музиката е важна – не унивайте, скоро всички ще направим своите „стъпки напред“ и ще се върнем към нормалността“, споделя продуцентът Саня Армутлиева.

„Стъпка напред“ излиза в дигитална версия и на CD на 26 март, предава Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !