Екшън комедията Диви и Щастливи с онлайн премиера

26.03.2020 15:07 | Видян 489 пъти

Екшън комедията Диви и Щастливи с онлайн премиера

Neterra.TV пуска ексклузивно съдържание в своята онлайн платформа в отговор на мерките за социална изолация и масовото затваряне на киносалоните по цял свят заради вируса COVID-19.

Българите зад граница вече имат възможността да се насладят на най-гледания български филм за 2019 г. „Диви и Щастливи“ скоро след кинопремиерата. Романтичната екшън-комедия е дело на режисьора Мартин Макариев с участието на Александър Сано, Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански, Асен Блатечки и много други. „Диви и Щастливи“ е филм за две жени, които намират смелост да се противопоставят на скучното ежедневие и да последват мечтите си, а историята е облечена в зрелищни екшън сцени, качествена кинематография, оригинална музика и много смях. Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две типични жени с обикновени професии и пречупени мечти.

Нелепа ситуация ги принуждава да се справят със собствените си страхове, като се втурнат презглава в лудо приключение и борба с предизвикателствата на живота. Бягайки от закона, двете успяват да преоткрият себе си и да повярват във възможностите си.

С лек  и свеж тон филмът засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие. Премиерата на филма за България бе на 29 ноември 2019 година. От 20 март той е наличен онлайн за закупуване и наем в Neterra.TV, секция Екстри.

Филмът е достъпен на:  https://neterra.tv/extras/pi-shtastliviавтор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ицо Хазарта към здравния министър:...

"Моят статус не бе "Отваряйте кръчмите и...

Лоренцо на Софка ще става полицай

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, ще учи за полицай....

Няма коментари към тази новина !

*}