Кристиан Костов иска обратно в Китай

26.03.2020 14:53 | Видян 1230 пъти | Гласували 1

Кристиан Костов иска обратно в Китай

Кристиян Костов, класирал България на почетното второ място в песенния конкурс "Евровизия", направи признание в личната си Инфтаграм страница, с което изненада своите почитатели. На фона на масовата паника, обхванала света заради новия коронавирус, за чието първоначално огнище се счита Китай, 20-годишният изпълнител написа в социалната мрежа, че в момента копнее да бъде именно в азиатската република.

"Искам да се върна обратно в Китай. Липсва ми Пекин и страната като цяло", гласи посланието към негово селфи, на което върху ликът му се прожектират множество китайски символи.

"Остани вкъщи и се пази засега", коментира една от последователките му.

Любовта на Кристиян към четвъртата по площ държава в света датира от миналата година, когато взе участие в тамошното предаване "Singer 2019". Макар и да не стигна до финал, той успя да спечели сърцата на зрителите с таланта си. Нещо повече, изпълненията му в риалитито покориха музикланата касация на най-голямата стрийминг платформа там - QQ Music, превръщайки го в най-слушаният певец от шоуто.

Скоро след това украси китайското издание на списание "Elle", а по-късно отпразнува 19-я си рожден ден с първия си самостоятелен концерт там, заедно с публика, наброяваща близо един милион души. Почитателите му дори го изпратиха на летището в Пекин, поднасяйки му трогателна изненада. Те му подариха фигурка, вдъхновена от неговата визия, която в последно време е той значително промени под влиянието на К-Рор културата.

В началото на месеца, седмица преди да навърши 20 г., той пусна новата си песен "Honest", която се радва на добър интерес от страна на потребителите на платформата YouTube. В дебютния ден на сингъла, малко преди официалната му премиера, Кристиан реши да отбележи събитието като зарадва феновете си, отговаряйки на живо на всички техни въпроси, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !