Хавиер Бардем защити Джони: Прекрасен човек, оказал се в ловка манипулация

25.03.2020 17:15 | Видян 1518 пъти

Хавиер Бардем защити Джони: Прекрасен човек, оказал се в ловка манипулация

Въпреки разразилата се пандемия от коронавирус, тече и делото на актьора Джони Деп срещу медиите, които го нарекоха домашен насилник.

Актьорът вече получи защитата на бившите си половинки Уинона Райдър и Ванеса Паради, а към групата на застаналите зад него се присъедини и актьорът Хавиер Бардем.

56-годишният актьор от „Карибски пирати“ покани 51-годишния си колега да се изкаже в негова полза. Изявлението на Хавиер ще бъде използвано в съда, съобщава „The Blast“.

„Обичам Джони. Той винаги е бил истински джентълмен и невероятно щедър и загрижен за другите, за мен и семейството ми. Наложи ми се да поработя с него два пъти и чувствам към него само уважение, като член на семейството.“ Бардем подчерта, че Джони има поразително чувство за хумор.

„Подкрепям Джони, защото винаги съм виждал в него един обичащ човек, удивителен артист, който се вслушва в другия, готов да отвърне на поискана помощ“, разказва още Хавиер и допълва „Обичам Джони, защото той е прекрасен човек, оказал се в ловка лъжа и манипулация на токсична личност, но продължаващ да се усмихва и да ни обича, въпреки всичко. Как? Чрез своята музика, актьорска игра, чрез своето мълчание. Това значи много“.

Приятелите на Деп смятат, че обвиненията на бившата му съпруга Амбър Хърд са абсолютно неоснователни. Очаква се покрай този обрат Джони да може да продължи и участието си в поредицата „Карибски пирати“. Затова пък фенове пожелаха Амбър Хърд да не участва в продължението на „Аквамен“.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !