Гришо бори скуката с три мацки

25.03.2020 15:57 | Видян 1472 пъти

Гришо бори скуката с три мацки

Три красавици развличат Григор Димитров по време на световната пандемия. Тенис звездата е намерил оригинален начин да се пребори със скуката.

Тенисистът води видеочатове и то с три мацки едновременно. Френската му колежка Ализе Лим е една от дамите, които го издадоха. Тя качи снимка, на която се вижда как с още две свои приятелки общуват с Гришо.

Красавицата обясни, че спазва социалната дистанция наложена във Франция, а по ухилените лица на четиримата приятели съдим, че явно не скучаят в социалните мрежи.

Ализе Лим от години е спрягана за гадже на Димитров. Чаровницата неведнъж е замесвана във връзки с футболиста, а някои слухове гласяха, че тя дори е заменила Никол Шерцингер в сърцето на българина, пише "България днес".

Никой от тях не коментира слуховете, но е факт, че двамата са доста близки. Ализе често е засичана в Монако, където живее и Григор.

Двамата твърдят, че са само приятели, но връзката им определено е трудна за определяне. И тъй като единият е във Франция, а другият в Америка, често си общуват онлайн.

Междувременно Димитров не пропусна да подкрепи България и в борбата с коронавируса. Той сподели снимка в инстаграм от „Арена Армеец”с полевата болница, под която написа „Готови сме за всичко. Да се грижим за себе си и за другите”, написа Гришо на български и английски.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !