Дара с втора победа в Капките, дари наградата на писателя Иво Христов

25.03.2020 15:31 | Видян 1488 пъти

 Дара с втора победа в Капките, дари наградата на писателя Иво Христов

С образа на руската денс звезда Zivert, любимката на тийнейджърите Дара завоюва втора поредна победа в шоуто за преобразяване „Като две капки вода“. Наградата си от 1000 лв тя дари на 18-годишния писател Иво Христов, който до момента е претърпял 4 мозъчни операции и продължава да се бори за живота си в клиника в Русия.

Вчерашното издание на шоуто беше и първото с виртуална публика. „Когато вие не можете да дойдете, „Като две капки вода“ идват при вас!“, с тези думи водещите поздравиха трите български семейства, които ги аплодираха онлайн. По време на предаването те имаха възможност да подкрепят звездите и да споделят емоциите на екипа. Почитателите на шоуто могат да продължат се регистрират за „виртуалната публика“, изпращайки видео на своето семейство, с което са останали вкъщи и гледат Капките. Всяка седмица семействата с най-атрактивни видеа ще бъдат част от „Като две капки вода“, включвайки се в реално време от домовете си.

Култови български и световни изпълнители бяха в центъра на имитациите в „Като две капки вода“ през изминалата вечер. За първи път в историята на шоуто Фънки покани Хилда на танц - поводът беше изпълнението на Фики в ролята на Ерос Рамацоти. Галя от „Каризма“ донесе суинг и романтика с присъствието на носителката на 13 награди „Грами“ - Елла Фитцджералд. „Успя да направиш една изключително трудна задача. За мен това е най-добрият ти образ досега“, заяви българската джаза прима Хилда Казасян. Двете дори импровизираха на сцената, като Хилда застана на ударните, а Галя превърна фолк химна „Шушана“ в джаз стандарт. Тото се превърна в истинско материално момиче с песента Material girl на Мадона и почти задави от смях Юлиан Вергов.

Следващата седмица Тото ще бъде член на триото Братя Мангарян, а Маги Джанаварова ще извиси глас като Монсерат Кабайе. Луна ще оглави Europe, а Анди ще вземе един от хитовете на Тита. JJ ще се върне към женските образа с Ариана Гранде, а Галя ще пее песен на Дара. Димитър Маринов ще бъде Scatman, а Фики ще изпълни една от най-популярните балади на Mettalica. Победителката Дара също ще се отправи към рока с образа на Аксел Роуз.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !