Ицо Стоичков се е изолирал в Маями

25.03.2020 11:30 | Видян 830 пъти

Ицо Стоичков се е изолирал в Маями

Българското футболно величие Христо Стоичков даде интервю пред Mundo Deportivo от дома си в Маями, за да разкаже как протича промененото му ежедневие, а и да засегне интересни футболни теми. "Много се пазя. Ям много чесън, лук, пия топла вода и стоя дълго време под душа с гореща вода, за да се опазя от този вирус", сподели Камата.

"Да, тук съм със семейството си - с Мариана, моята съпруга, със свекърва ми, която е на 80 години и трябва много да внимаваме с нея, защото вирусът е опасен най-вече за възрастните. Дъщеря ми живее наблизо, а от седмица не съм виждал внучето, не можем да рискуваме. Тази болест се предава много лесно", заяви той.

"Мерките в Маями са все по-драстични. Първо училищата се опразниха, след това плажовете. Следим с голямо внимание какво се случва в Италия и Испания. Вижте възрастта на починалите. Удря най-лошо болните и възрастните. Аз съм роден спортист, през целия си живот спортувам. Здрав съм, но внимавам много, за да не засегна тези, които най-много обичам", довери Ицо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !