Рита Уилсън бори скуката с рап

24.03.2020 14:30 | Видян 572 пъти

Рита Уилсън бори скуката с рап

Рита Уилсън показва, че не е загубила настроението си по време на пандемията. Тя и съпругът ѝ Том Ханкс бяха първите звезди, които съобщиха, че са се заразили с коронавирус докато са били в Австралия. Двамата веднага бяха поставени под карантина, а актьорът постоянно информира феновете си как протича възстановяването им.

Сега Уилсън също показва как се справя с карантината. Тя публикува видео в профила си в Инстаграм, в което рапира песента „Hip Hop Hooray“ на групата Naughty by Nature. „Карантината ме прави луда“, пише съпругата на Том Ханкс под клипа.

Публикацията веднага събра хиляди харесвания и коментари от известни личности. Дженифър Анистън, Ким Кардашян, Октавия Спенсър, Сара Мишел Гелър, Крис Дженър и още много звезди изразиха своята подкрепа към Рита в борбата ѝ с коронавируса.

Само преди няколко дни Том Ханкс сподели, че симптомите му са същите и след седмица изолация. Бързо се изморява, но пък вече няма температура. Актьорът се пошегува, че лошата новина е, че съпругата му вече го бие на много игри. Той сподели снимка на пишещата си машина, която, по ирония на съдбата, е на фирма „Корона“.

След като Ханкс сподели, че той и съпругата му са заразени с COVID-19 много други звезди също обявиха, че са с положителни проби. Сред тях са Идрис Елба, Олга Куриленко, Пласидо Доминго и актьорът от „Игра на Тронове“ Кристофър Хивю.

Източник: tialoto
Снимка: Getty



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !