Известни актьори призовават нюйоркчани да си останат вкъщи

24.03.2020 14:07 | Видян 1119 пъти

Известни актьори призовават нюйоркчани да си останат вкъщи

Губернаторът на Ню Йорк помоли известни актьори да запишат видеообръщения, в които призовават нюйоркчани да не напускат домовете си без необходимост, за да не се заразяват един друг с коронавирус, пише РИА Новости, цитирана от Канал 3.

Записите ще се появят в Интернет.

"Всички ние трябва да останем вкъщи, трябва да спрем разпространението на този вирус. И само заедно можем да се справим с това. Трябва да защитим не само себе си, но и другите - всички възрастни хора. Моля", призова актьорът Роберт Де Ниро, роден в Манхатън.

"Наблюдавам ви", добави той.

Колегата му Дани Де Вито, който вече е на 75 години и който също е изложен на риск, записа обръщение към младите хора. Много млади хора се отнесоха несериозно към ситуацията с коронавируса, вярвайки, че това е безопасно за младите хора.

"Здравейте всички, това съм аз, Дани Де Вито. И ви моля от цялото си сърце: всички в щата Ню Йорк останете у дома. В момента имаме този вирус, тази пандемия. И младите хора, ако се заразят, могат да заразят възрастните хора. И знаете, че това, което следва е смърт, и мен ме няма ", каза той.

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !