Рая Пеева: Образът на Ирина тепърва ще се разгръща в Ягодова луна

23.03.2020 10:30 | Видян 240 пъти

Рая Пеева: Образът на Ирина тепърва ще се разгръща в Ягодова луна

В студиото на „Събуди се“ по NOVA тази сутрин актрисата Рая Пеева изненада зрителите на „Ягодова луна“  с новината, че в предстоящия епизод на сериала във вторник (24 март) от 22:00 часа в живота на героинята й Ирина ще настъпи сериозен обрат. Амбициите на младата журналистка ще я доведат до голям емоционален срив. Рая разкри още, че образът на Ирина тепърва ще търпи голямо и много вълнуващо развитие, и феновете на сериала ще я виждат все по-често на екран.

„Ирина е изключително повлияна от болно амбициозната си майка Ваня (Албена Колева), която държи дъщеря й да е най-добрата във всичко, в което самата тя не е успяла. Това оказва голяма тежест върху георинята ми. От части заради това тя развали отношенията си с Георги. Двамата са във връзка-пожар и сега предстои да видим дали ще преодолеят това препятствие и дали ще успеят да съхранят отношенията си.“ – добави още Рая Пеева и обеща, че отговорите на тези въпроси ще станат ясни още в предстоящия епизод.

Среща между Чавдар (Деян Донков) и Светла (Стефка Янорова) ще повдигне много интересни теми. Чавдар ще направи неочаквано предложение към Светла, което обаче няма да изненада самата нея. Ще остане загадка дали тя ще приеме, но думите му ще върнат и двамата към истории от миналото, които ще дадат нов поглед върху отношенията помежду им, разкривайки тайните намерения на единия от тях.

В следващия епизод на сериала Цвета (Невена Бозукова) ще направи смела крачка към среща, която е чакала от години – именно тази с бившия си любовник Ангел (Христо Мутафчиев). Ще успее ли Цвета да стигне до него? Какво ще му каже и ще поиска от Ангел? Каква ще бъде реакцията на г-н Генчев? Ще станат ли ясни нелегалните схеми, които са извършвали преди години и защо тя е прекарала няколко години от живота си в затвора? – всички отговори зрителите на NOVA ще разберат в „Ягодова луна“ във вторник (24 март) от 22:00 часа!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тестото за домашната пица да престои...

Лайфхакът на деня в може би последния от над...

Мис 24 май

"Относно скандалния казус с изписването на...

Няма коментари към тази новина !